Bedrijfskleding zorg


Bedrijfskleding zorg

Bent u actief en de medische sector en maakt u vaak gebruik van medische kleding en zorgkleding? Ga voor gepersonaliseerde beroepskleding en laat deze zorgkleding bedrukken bij Garment Printing! Wij beschikken over een breed assortiment aan bedrijfskleding voor de zorg. Al deze medische kleding kan bedrukt of geborduurd worden met uw logo. Neem contact op en wij helpen u graag verder!

Bij Garment Printing beschikken we over een een ruim assortiment zorgkleding en medische kleding. We kunnen zorgkleding bedrukken met uw logo in alle kleuren, designs en stijlen. Daarnaast is het ook mogelijk om zorgkleding te borduren met onze gespecialiseerde borduurservice. Zorgkleding borduren zorgt voor een extra professioneel en degelijk resultaat.

Medische kleding moet natuurlijk voldoen aan de vereisten van de werkplaats. Wij bieden daarom enkel medische kleding van toonaangevende fabrikanten aan. De zorgkleding die wij bedrukken is comfortabel, stijlvol en degelijk. Waar twijfelt u nog aan? Laat nu uw gepersonaliseerde zorgkleding bedrukken of borduren bij Garment Printing. Vraag een online offerte aan en wij doen de rest.

Vooral zorgjassen zijn populaire items om te laten bedrukken of borduren. Een degelijke zorgjas is een must voor elke verpleegkundige of arts. Zo’n zorgjas moet natuurlijk alle omstandigheden kunnen doorstaan. Laat uw zorgjas bedrukken bij ons en wij garanderen u dat de bedrukking niet zal vervormen of vervagen na de eerste wasbeurt. Verder zijn onze druktechnieken in staat om uw bedrijfskleuren perfect na te maken zodat uw logo er perfect uitziet.

Wilt u zorgkleding bedrukken maar u heeft nog steeds vragen over uw design, kledingkeuze of de beste druktechniek? U kunt voor al uw vragen en problemen contact opnemen met onze experts. Wij zullen u begeleiden door het hele proces zodat we u kunnen voorzien van de beste zorgkleding.