Transfer Printing


Wat is transferdruk?

Transferdruk is een druktechniek waarbij uw ontwerp op een speciaal, overdraagbare vinylfolie worden gedrukt. Daarna wordt wordt dit op het textiel aangebracht met behulp van een hittepers.


druktechnieken-transferdruk garmentprinting.nl

Waarom kiezen voor transferdruk?

Een transferdruk kan uitgevoerd worden op zowel witte als gekleurde stoffen. De vinylfolie die gebruikt wordt voor gekleurde kleding is een beetje dikker dan die voor witte kleding. De vinylfolie voor witte kleding is doorzichtig, terwijl voor gekleurde kleding gebruik gemaakt wordt van vinylfolie met een witte onderlaag.

Voor een transferdruk op Nylon stoffen of rekbare stoffen bestaan er speciale vinylfolies. Dit zorgt ervoor dat ook deze stoffen kwalitatief bedrukt kunnen worden, gebruik makend van transferdruk. Welke stoffen u ook wilt bedrukken, wij gaan steeds voor een kwalitatieve en duurzame bedrukking.

Doordat de bedrukkingen met de hand worden aangebracht, is transferdruk heel erg geschikt voor het bedrukken van bijvoorbeeld rugzakken en petten. Deze producten zijn moeilijk vast te zetten. Toch levert transferdruk een heel mooi resultaat op bij deze producten, omdat de designs nauwkeurig kunnen gepositioneerd worden zonder ze te moeten vastzetten.

Voor- en nadelen

7 years, 90 minutes is een documentaire waarin wordt gewezen op de gevolgen van de 2014 World Cup in Brazilië. De film richt zich op de uiteenlopende standpunten van de Braziliaanse maatschappij vóór en tijdens de Wereldbeker.

In de documentaire komen publieke figuren, ambtenaren en de overheid aan bod. Hieruit blijkt dat er heel veel verdeeldheid is in het land. De documentaire gaat verder in op de sociale en economische problemen, politieke corruptie en de droom om de wereldbeker te winnen.

Alain Garibi en Iker San Martin zijn de mannen achter de krachtige documentaire en ze zijn erg trots op het resultaat.

transferdruk-voor-leyton-orient-e1508142931934

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.