Discharge zeefdruk


Discharge zeefdruk

Discharge zeefdruk is een geweldige optie als u een zachtere zeefdruk wilt op gekleurd textiel. Dit zachte effect wordt bekomen door de kleur van de T-shirt te bleken met een bleekmiddel of de plaats van de afdruk zal komen. Daardoor moet er geen witte laag aangebracht worden om gekleurde kleding te bedrukken.

Het drukproces dat daarop volgt is volledig hetzelfde als een klassieke zeefdruk. Er worden verschillende zeven gemaakt voor elke kleur in het ontwerp, die daarna één voor één op de T-shirt worden aangebracht.

Gebruikswijzen Discharge zeefdruk:

Doordat het bleekproces geen perfect witte basis kan bekomen, is discharge zeefdruk niet heel geschikt voor als u op zoek bent daar een Pantone Colour Matching afdruk.

Deze druktechniek werkt het beste op 100% katoen producten waar weinig rode inkt in de stof zit. Rode inkt kan het moeilijk maken om een witte basis te verkrijgen voor de bedrukking.

Discharge-zeefdruk

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.