Trui bedrukken

Trui bedrukken is een perfecte manier om uw werknemers te voorzien van werkkleding die beide comfortabel en stijlvol is.


Truien bedrukken

Een trui bedrukken met uw logo is een perfecte manier om uw werknemers te voorzien van werkkleding die beide comfortabel en stijlvol is. Onze truien zijn afkomstig van toonaangevende fabrikanten om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogst mogelijke normen voldoen. Laat uw truien bedrukken bij Garment Printing en wees er zeker van dat zowel de trui als de bedrukking van uitstekende kwaliteit zijn. Laat u liever een trui borduren voor een extra professioneel resultaat? Ook dat is mogelijk met onze borduurservice!

Jumper-mannen-paars

Jumper-vrouwen-wit

Jumper-jongens-lichtblauw

Jumper-vrouwen-grijs

Jumper-mannen-groen

Jumper-meisjes-geel

Jumper-mannen-blauw

Jumper-meisjes-roze

Jumper-vrouwen-donkerblauw

Trui of sweater bedrukken

Wilt u een trui laten bedrukken voor uw bedrijf? Wij hebben een veelzijdig assortiment van truien en sweaters beschikbaar in verschillende maten, kleuren en merken zoals B&CContinental en Gildan. Of u nou naar een beurs gaat en u wilt sweaters bedrukken om uw merk te promoten of een goed doel leidt en op zoek bent naar koopwaar om geld mee op te halen, Garment printing kan truien laten bedrukken voor elke gelegenheid.

We beschikken over verschillende druktechnieken die uw truien voorzien van een professionele, stijlvolle en hoogwaardige bedrukking. Van direct to garment printingzeefdrukvinyldruk tot aan borduurwerk , we beschikken over alle druktechnieken om uw trui te laten bedrukken.

Wilt u een trui borduren met uw logo? Dan bent u bij Garment Printing zeker aan het juiste adres. We beschikken over een excellente borduurservice die in staat is om uw logo na te maken en deze perfect op uw trui te borduren.

Wij leveren in alle Nederlandse steden, waaronder AmsterdamEnschede en Groningen.

Wil u een trui laten bedrukken, maar u hebt geen idee over welke druktechniek het beste resultaat zou opleveren? Wij adviseren u graag! Vraag een online offerte aan en ons team helpt u verder.

Jumpers-bedrukken

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.