Fruit of the Loom


Fruit of the Loom

Met meer dan 160 jaar ervaring in de textielindustrie, is Fruit of the loom wereldwijd bekend om hun T-shirts en sweatshirts.

U zou verbaasd zijn als u te weten zou komen hoeveel kleding u heeft gekocht van dit merk omdat het vaak gebruikt wordt door kleine winkels en modemerken, vanwege hun brede assortiment aan kleding, kleuren en stijlen. Het bedrijf is sterk veranderd in de loop der jaren en wordt geconfronteerd met veranderingen in de mode-normen en de toenemende concurrentie, maar blijft één van de wereldleiders in promotionele kleding, werkkleding en casual kleding.

Bij Garment Printing, hebben wij een breed aanbod aan kleding van Fruit of the loom, waaronder: T-Shirts, sweatshirts en poloshirts. Er zijn ook meer gespecialiseerde opties zoals T-shirts of korte broeken, evenals sportswear.

Wij bieden u een breed assortiment kleding aan die klaar zijn voor uw ontwerpen. Fruit of the loom kleding is volledig aanpasbaar en ideaal voor gebruik in combinatie met onze beschikbare druktechnieken. Voor meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op en wij zullen u voorzien van advies.

Fruit-of-the-loom-logo-1

Fruit of the Loom Collective

Hoodie-met-rits-vrouwen

Geborduurde-poloshirts-wit-mannen

Geborduurde-poloshirt-geel-vrouwen

Fruit-of-the-loom-tank-top-grijs-mannen

Hoodie-met-rits-meisjes

Fruit-of-the-loom-t-shirt-blauw-mannen

Vinyldruk-T-shirt-zwart-mannen

Fruit-of-the-loom-tank-top-rood-vrouwen-

Korte-mouwen-T-shirt-groen-jongens

Fruit-of-the-loom-sweat-pants-grijs-mannen

Fruit-of-the-loom-sweatpants-zwart-vrouwen

Fruit-of-the-loom-hoodie-rood-mannen

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.