De klant

Manifest London contacteerde ons omdat ze op zoek waren naar 100 bedrukte schorten en 100 bedrukte draagtassen voor een evenement dat werd gehost door GumTree Upcycle Revolution.

De schorten waren voor de deelnemers om te dragen tijdens een houtbewerking workshop. De deelnemers konden leren hoe oud meubilair te ‘upcyclen’. De workshop werd gegeven door Max McMurdo, directeur van een ontwerpbureau genaamd Reestore.

De uitdaging

Toen de klant ons benaderde, kwamen ze met een ontwerp dat niet van de hoogste kwaliteit was. Dit was echter geen probleem want wij hebben het aangepast zodat het een kwalitatieve bedrukking zou opleveren. De designs bevatten veel verschillende kleuren, waardoor wij aanraadden om voor transfer printing te kiezen.

Ook hebben we zeefdruk getest om te kijken hoe dit uit zou pakken, aangezien je hiermee een hogere kwaliteit bedrukking kan maken en het milieu vriendelijk is.

De conclusie

Toen al het drukwerk gedaan was, ontvingen we nog een aanvraag voor 150 pennen en 150 notitieblokken. We namen de verschillende opties door en werden het eens over de prijs. Binnen 2 dagen werd alles keurig geleverd.

De klant was erg tevreden met onze service en liet ons weten dat ze ons zullen contacteren als ze ooit nog drukwerk nodig hebben.

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.