Powerbank bedrukken

Niet veel mensen komen de dag door zonder powerbank. Het is dan ook een onmisbaar accessoire geworden om te overleven in dit digitale tijdperk. Dat is waar een powerbank bedrukken aantrekkelijk wordt. Niets zo ergerlijk als een smartphone die al plat is na een halve dag. Doe je klanten daarom plezier en laat een powerbank bedrukken als relatiegeschenk.

Je kunt een powerbank laten bedrukken met eender welk logo of design. Een powerbank bedrukken hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Onze powerbanks zijn al te verkrijgen vanaf 9,99 euro per stuk. We hebben verschillende modellen beschikbaar. Ontdek ze hier! Wil je meer info? Neem dan contact op met ons en wij zoeken samen met jou uit welke powerbank het beste past bij jouw huisstijl.


STINGER POWERBANK

Deze powerbank met zuignappen van Stinger zal je letterlijk en figuurlijk nooit in de steek laten. Je kan de powerbank gewoon bevestigen aan de achterkant van uw smartphone en meenemen in je broekzak. De powerbank beschikt over een capaciteit van 2200 mAh en is van klein formaat, waardoor je hem perfect overal kan meenemen.

Deze powerbank beschikt over een “Sleep” -modus die het energieverbruik vermindert terwijl deze niet wordt gebruikt. Het heeft ook 3 LED-lampjes die aangeven hoeveel wat het batterijniveau van de powerbank is. De Stinger powerbank wordt geleverd met een standaard micro-USB-kabel waarmee Android en Windows toestellen opgeladen kunnen worden. Uiteraard kunnen ook Iphone kabels aangesloten worden.

Laat deze powerbank bedrukken vanaf € 9,99 / stuk.

powerbank-1
powerbank-2 Promotiemateriaal bedrukken

POWERBANK PB-4000 OP ZONNE-ENERGIE

Deze powerbank op zonne-energie is compact en licht van gewicht. Het is perfect om mee te nemen naar een festival of als je gaat kamperen. Hij beschikt over een batterij van 4000 mAh en is in staat om je tablet of telefoon volledig op te laden.

Deze powerbank heeft een zonnepaneel aan de voorzijde, zodat het zichzelf kan opladen met zonlicht, zodat u altijd een batterij hebt voor eventuele noodsituaties. De powerbank op zonne-energie wordt geleverd met een standaard micro-USB-kabel waarmee Android en Windows toestellen opgeladen kunnen worden. Uiteraard kunnen ook Iphone kabels aangesloten worden.

Laat deze powerbank bedrukken vanaf € 19,00 / stuk.

PB-10200 POWERBANK

Deze PB-10200 powerbank beschikt over een uitzonderlijk grote capaciteit van 10200 mAh en heeft twee USB-uitgangen (5V / 2.1A en 5V / 1A), zodat u twee apparaten tegelijkertijd kunt opladen! Zo kan je je powerbank delen met een vriend of collega of je kan je smartphone en tablet tegelijk opladen. Als je maar 1 apparaat oplaadt kun je hem meerdere keren gebruiken.

De LED-lampjes geven het batterijniveau van de powerbank aan. De powerbank wordt geleverd met een Micro-USB-kabel. Het is ook compatibel met een Iphone USB-kabel.

Laat deze krachtige powerbank bedrukken vanaf € 39,99 per stuk

powerbank-3

Vraag uw online offerte aan!

Om het u makkelijk te maken kunt u een online offerte aanvragen om een beeld te krijgen van hoeveel uw project waarschijnlijk gaat kosten.